Wat is CooLifting Beautygun?

HET CONCEPT

De Coolifting pistolen schieten onder hoge druk een krachtige CO2-straal van een zeer lage temperatuur op de gezichtsweefsels. 

Die straal wordt gecombineerd met een extreem hoge concentratie aan geatomiseerde actieve stoffen. Het is de snelste en spectaculairste behandeling die er bestaat om de strijd aan te gaan met de gevolgen van het ouder worden.

DE RESULTATEN

De CooLifting behandeling geeft onmiddellijk resultaat (lifting): de huid wordt gladder, oppervlakkige rimpels verdwijnen en diepe rimpels vervagen. Met een langdurig verjongend effect tot gevolg.

DE TOEPASSING

De combinatie van de koude CO2-straal onder hoge druk en de geatomiseerde actieve stoffen veroorzaakt:Paradoxale vaatbeweging: Vaatvernauwing gevolgd door vaatverwijding van de microbloedsomloop. 

Wanneer ze een zeer koude prikkel ondergaan, trekken de bloedvaten samen en zetten ze weer uit.

Cryoforese en baroforese: De combinatie van de koude en de hoge druk op de huid zorgt ervoor dat de actieve stoffen van CooLifting diep doordringen en de effecten ervan exponentieel toenemen.

Cryo-carboxytherapie: De CO2-straal van een zeer lage temperatuur en onder hoge druk activeert de microbloedsomloop. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en zorgt ervoor dat de weefsels meer zuurstof krijgen.

Thermische schok: Stimulatie van de onderliggende weefsels. Die weefsels hebben normaal gezien een temperatuur van ongeveer 36 ºC. De plotselinge extreme koude van het CooLifting pistool veroorzaakt een onmiddellijke en diepgaande reactie van de huid.

Diepe hydratatie – collageenstimulatie – herstel van de huid Verbetert de structuur en de kwaliteit van de huid

The Beauty Gun 10 jaar jonger in 5 minuten

Hoe werkt het?

CooLifting is een revolutionair gedeponeerd systeem om veilig, snel en doeltreffend een schokbehandeling uit te voeren op het gezicht.

Het CooLifting pistool schiet onder hoge druk een krachtige CO2-straal van een zeer lage temperatuur op de gezichtsweefsels, in combinatie met een hoge concentratie aan geatomiseerde actieve stoffen.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

De specialist geeft u advies op maat over de tussentijd tot de volgende sessie.

Wat zal ik tijdens en na de sessie voelen?

De procedure verloopt pijnloos.

De druk en de temperatuur van de actieve stoffen die worden toegediend, worden technisch gecontroleerd. Bovendien wordt u geen enkel onbehaaglijk gevoel gewaar. Na de sessie is geen speciale zorg vereist.